Сторінки

пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Спеціальний показ, присвячений Міжнародному жіночому дню.


Середа, 9 березня, о 18:30
в Аргентинському домі
(вул.І.Федорова, 12, 2 поверх)

Показ стрічки
Міс Мері (1986)



Події стрічки починають розгортатися влітку 1938 року у великому аргентинському маєтку. Це історія однієї родини олігархів, яка понад 50 років керувала країною, наче своїм маєтком. Члени сім'ї трохи нагадують персонажів Чехова. Вони живуть далеко від  реальності, глухі до гомону світу, який щодня навколо їх змінюється, та байдужі до всього, окрім себе, занурені в свої мрії, від яких прокидаються з приходом Хуана Домінго Перона у 1945 році. Всі ці дії, що відбуваються у 1938 - 1945 роках (період «Безславної декади» 1930-1943 років), представлені як спогади жінки, англійки міс Мері, роль якої виконує Джулі Крісті.

Це яркий і компрометуючий документ, в якому придушення почуттів є відображенням жорстокого, патріархального суспільства, в якому секс без кохання в сцені брутальній ініціації сина в будинку розпусти, є звичайним явищем, як і лицемірність і авторитарність в сім'ї, де соціальні умовності цінуються більше, ніж справжні почуття.

В ролях: Джулі Крісті, Нача Гевара, Едуардо Павловськи та інші.

Оригінальна версія з субтитрами українською мовою.

Для глядацької аудиторії старше 16 років.

* Спеціальний показ, присвячений Міжнародному жіночому дню.
   Після показу запрошуємо на дегустацію вина та емпанад.



Важлива інформація:
Кількість місць в залі обмежена.
Просимо підтвердити свою присутністьнадіславши листа на цю електронну адресу або зателефонувавши за номером 044-238-69-22*110/108, починаючи з четверга, що передує кожному показу.

Немає коментарів:

Дописати коментар