Сторінки

суботу, 16 квітня 2016 р.


19.04.2016, 19:30h Клуб друзів іспанської мови в Києві
Консульський відділ Посольства Іспанії в Україні
Київ, вул. Ільїнська 22/13Д Вхід вільний за наявності документа, що засвідчує особу.

Посольство Іспанії продовжує збирати Клуб друзів іспанської мови. Цього разу Хуан Хосе Діас де Лара буде розповідати про зв´язок Севільї та Сервантеса: У зв’язку з приближенням до дати смерті Мігеля де Сервантеса (22 квітня), оскільки Севілья це особливе місце для того щоб краще зрозуміти його твори, наш лектор поговорить на цю тему в рамках чотирьохсотліття смерті Сервантеса. Чекаємо на тебе!

Agustín Castilla-Avila
Агустін Кастілья-Авіла у Києві (з 14 до 17 квітня)
Вхід вільний
Іспанський гітарист та композитор, віце-президент Австрійського товариства мікротональності  Агустін Кастілья Авіла (“Violines y Guitarras” та “Caged Music 2” серед інших), повертається в Україну. Якщо минулого року тобі не вдалося почути його, можеш зробити це цього року:
15.04.16, 18 год. Лекція "The guitar and the instrumental technique interchange". Спілка композиторів України (Київ, вул. Пушкінська 32). Вхід вільний.
15.04.16 19 год. Гітарне соло у рамках XIV Міжнародного форуму "Музика молодих". Спілка композиторів України (Київ, вул. Пушкінська 32). Вхід вільний.
16-17.04.16 Пан Кастілья-Авіла у журі Міжнародного конкурсу композиторів «Gradus ad Parnassum» у рамках XIV Міжнародного форуму "Музика молодих", Київ.

Немає коментарів:

Дописати коментар