Сторінки

середу, 11 березня 2015 р.

Музичний вечір "П"ятнадцятий день весни"

15 березня 2015 р. в Києві відбудеться музичний вечір «П’ятнадцятий день весни». Місце проведення — Бібліотека імені Петра Панча (біля м. Олімпійська), початок о 17:30. Участь у концерті візьмуть чотири гурти, які проведуть вас цього вечора до країни чарів і позаземних таємниць. 
Перший гурт - «AndrosLand», засновник якого, Олег Андрос, відомий і як письменник, і як науковець, і як діяч природохоронного руху. Останні роки він узяв до рук синтезатор і розпочав експерименти у багатому спектрі жанрів, від new age до акустичного року. 15 березня ви почуєте в акустиці творчий доробок гурту, до якого входять Олег (клавішні), Ліла Перегуда (вокал), Ігор Рудь (гітара), Артем Власюк (бас) та Ігор Чорновол (перкусія).
Продовжать вечір «Exada», творчий союз людей, відомих під ніками Тайрекс і Відьмак. Акустична гітара і жіночий вокал сплетуть для вас мереживо історій про давні події та про паралельні світи.
Також перед вами постане недавно утворений гурт, до якого входять Олег Андрос, Мара та Анна Вольф, який поки що не дістав назви. Прозвучать як кавери на рок-композиції, які вже стали класикою, так і пісні з репертуару Олега.
І, нарешті, виступить гурт, який повернувся до активного творчого життя у 2014 р. після довгої паузи - «EternitY». Це проект піаністки Анни Вольф, який затягне вас у світ містики мінорними мелодіями, притаманними darkwave, і подекуди пафосними, але сповненим сенсу текстами. Олег Андрос співатиме у складі гурту. Проект спрямований також на популяризацію історичних пам’яток України, тож мелодійне плетиво клавішних буде доповнене відповідним відеорядом.
Цей концерт — плід творчої співпраці митців та активістів різноманітних громадських ініціатив, зокрема Спілки вільних журналістів «Природа над усе» і Форуму «Террон». Приходьте, ми будемо раді бачити всіх! Вхід вільний.

Немає коментарів:

Дописати коментар